Vacature

Technical Sales Engineer

40 uur per week Haaksbergen

Wij zijn op zoek naar een Technisch Accountmanager die pragmatisch is en zeer gedreven om nieuwe klanten te werven. Heb jij een afgeronde opleiding in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica en voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder en reageer!

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie; denk hierbij aan de functies Sales Engineer, Commercieel Technisch Medewerker
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Wat kun jij verwachten?

  • Werkzaam bij een internationale organisatie
  • Verdere ontwikkelingsmogelijkheden
  • Voldoende aandacht en initiatief voor het team
  • Marktconforme salarisvoorwaarden

Bedrijfsprofiel

Conway Nederland verkoopt producten en functionele modulen voor de assemblagetechniek en biedt zowel low-cost als high-tech oplossingen. Naast een goede service naar de klant zijn ook de ontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers voor ons zeer belangrijk. Er wordt dan ook verwacht dat de werknemers constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en bereid zijn om opleidingen en cursussen te volgen en hiervoor te reizen. Dit alles om de klant te kunnen voorzien van het beste advies en de beste service.

Cultuur

Onze organisatie gaat voor kwaliteit, zowel voor het personeel als voor de klant. Ideeën van werknemers krijgen voldoende aandacht en initiatief nemen wordt zeker gewaardeerd. Elke keer dat ene stapje verder gaan dan de concurrent; dat is waar iedereen zich voor inzet.

Profiel vacature Technisch Accountmanager

Als Technisch Accountmanager verhoog jij zelfstandig de omzet door het plegen van koude acquisitie bij (voornamelijk) Nederlandse en Duitse organisaties. Je weet zowel een adviserende rol te bekleden om nieuwe klanten te werven als langdurige relaties op te bouwen. Als vanzelf geef jij advies op het gebied van toevoertechniek, handling en transporttechniek. Door de verscheidende standaard producten te combineren en perfectioneren, weet je voor een klant maatwerk te leveren en te personaliseren. Indien er in het bovenstaande proces verbeterpunten aan het licht komen, schroom je niet jouw voorstellen voor te leggen aan de directie.

Vereisten vacature Technisch Accountmanager

Ondernemend, gedreven en ambitieus: jij wilt de onderste steen naar boven halen, helemaal als het om jouw eigen carrière gaat. De ideale kandidaat voor deze Technisch Accountmanager functie beschikt daarnaast over een grote mate van zelfstandigheid en durft initiatief te tonen.

Solliciteer nu!

Ga aan de slag als Technisch Accountmanager

test

Vacature

Max. bestandsgrootte: 8 MB.