U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

LOGO!MAT

LOGO!MAT - Transfersystemen voor montage-automatisering.

Onze modulaire assemblage transport systemen zijn gebaseerd op standaard mechanische en elektrische componenten.

Voordelen: Gestandaardiseerde onderdelen

Eenvoudig Ontwerp: Complexe systemen zijn opgebouwd uit afzonderlijke rechte rollenbanen die gemakkelijk in verschillende opstellingen kunnen worden geplaatst. Hoeken en wissels worden tussen de rollenbanen geplaatst om eenvoudig afslagen of kruisingen waar nodig te creëren. De hoogtes van de rollenbanen binnen een enkel systeem blijven gelijk.
Uitgebreide CAD tekeningen en planning-assistentie zijn beschikbaar voor onze klanten om deze te helpen bij de techniek en het ontwerp.

Snelle en eenvoudige installatie: Het systeem is eenvoudig met elkaar te verbinden dankzij de vooraf geassembleerde transportbanen, dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Standaard componenten voor elektrische, pneumatische en controllers verminderen de assemblage tijd.

Flexibiliteit: Onderdelen kunnen eenvoudig worden verplaatst, verwijderd, toegevoegd, of in de meeste gevallen uitgewisseld tussen onze systemen onafhankelijk van de spoorbreedtes. Dit betekent voor u een investeringszekerheid en flexibele oplossing voor de toekomst.

Lage onderhouds kosten: Logo!mat systemen zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud. Alle onderdelen zijn vooraf gesmeerd.

Lijst  Foto-tabel 

Lijst  Foto-tabel 

Onze merken